Liczba pytań: 722980

Liczba odpowiedzi: 6850960

Kategoria: Czas wolny
(15 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: m [02.01.2014]

Podalybyście gosciom salatke z zupek chinskich?

bo spotkalam sie tutaj z opinia ze to karygodne,ale u nas w domu byla na swieta-bratowa zawsze rozi fantastyczna i jakos kazdy sie zachwycal bo jest zupelnie inna od wszystkich :)

Najlepsza odpowiedź
   
(8 - 2)
80%
moja szwagierka kiedyś zrobila i faktycznie była dobra :) ale ja nie robie, bo staram się nie uzywac w kuchni nic z torebek, gościom wole podac np. samodzielnie wypieczony chleb, zrobione przeze mnie muffinki itd.
gość  gość 02.01.2014 cytuj zgłoś


Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Pozostałe odpowiedzi
   
(3 - 3)
50%
nigdy nie jadłam, daj przepis chętnie wypróbuję :)
gość gość 02.01.14, 21:54 cytuj link zgłoś

   
(2 - 4)
33%
ja podałam na sylwestra i się zajadali :)
gość gość 02.01.14, 21:54 cytuj link zgłoś

   
(8 - 2)
80%
moja szwagierka kiedyś zrobila i faktycznie była dobra :) ale ja nie robie, bo staram się nie uzywac w kuchni nic z torebek, gościom wole podac np. samodzielnie wypieczony chleb, zrobione przeze mnie muffinki itd. moja szwagierka kiedyś zrobila i faktycznie była dobra :) ale ja nie robie, bo staram się nie uzywac w kuchni nic z torebek, gościom wole podac np. samodzielnie wypieczony chleb, zrobione przeze mnie muffinki itd.
gość gość 02.01.14, 21:55 cytuj link zgłoś

   
(7 - 3)
70%
Tak, bardzo ja lubię i ostatnio na imprezie u przyjaciółki się zajadałam.
gość gość 02.01.14, 21:55 cytuj link zgłoś

   
(6 - 2)
75%
Ja zrobilam w sylwestra zeby sie przegryzla na nowy rok, maz,zjadl w nocy troszke troche tesciowi zanioslam i reszte chyba wyrzuce... a maz tak chodzil,prosil zeby zrobic. Nastepnym razem niech mnie ugryzie w nos
gość gość 02.01.14, 21:56 cytuj link zgłoś

   
(8 - 3)
73%
gość
nigdy nie jadłam, daj przepis chętnie wypróbuję :)
ja jej nigdy nie robilam ale widzialam jak bratowa robi-kurczaka smazy w przyprawach z tych zupek i to na oleju,pozniej na tym "soku"z kurczaka i oleju wrzuca pokruszony makaron z zupek,do tego pekinska,kukurydza,swiezy ogorek i swieza kolorowa papryka plus majonez,mi naprawde smakuje zwlaszcza jak te zupki sa typowo chinskie i pikantne;) polecam,jeszcze od niej nie swiecimy haah :)
gość m 02.01.14, 21:57 cytuj link zgłoś

   
(12 - 6)
67%
nie,ten makaron wygląda jak owsiki,takie mam skojarzenie. Nie jem tego nawet w domu a co dopiero gosciom podawać. Co innego prawdziwy biały makaron ryzowy-piekny jest.
gość k2 02.01.14, 21:58 cytuj link zgłoś

   
(10 - 4)
71%
No pewnie ze tak.Bardzo dobra salatka :) , wiec czemu nie.
gość gość 02.01.14, 21:59 cytuj link zgłoś

   
(12 - 6)
67%
Nie. Większość naszych znajomych nie lubi sałatek upaćkanych majonezem, my też nie, wolę na dany posiłek zrobić coś ze świeżych warzyw plus dodatki i lekkim sosem (winegret, jogurtowy). A już rzeczy typu majonez, konserwa I, przyprawa z glutaminianem, konserwa II, konserwa III wstępu na mój stół nie mają.
gość gość 02.01.14, 21:59 cytuj link zgłoś

   
(9 - 3)
75%
m
gość
nigdy nie jadłam, daj przepis chętnie wypróbuję :)
ja jej nigdy nie robilam ale widzialam jak bratowa robi-kurczaka smazy w przyprawach z tych zupek i to na oleju,pozniej na tym "soku"z kurczaka i oleju wrzuca pokruszony makaron z zupek,do tego pekinska,kukurydza,swiezy ogorek i swieza kolorowa papryka plus majonez,mi naprawde smakuje zwlaszcza jak te zupki sa typowo chinskie i pikantne;) polecam,jeszcze od niej nie swiecimy haah :)

Super dzięki wielkie na pewno spróbuję :) uwielbiam wszelakie sałatki rano lecę do sklepu po zupki chińskie :D ale mi smaka narobiłyście :D
gość gość 02.01.14, 22:00 cytuj link zgłoś

   
(7 - 1)
88%
k2
nie,ten makaron wygląda jak owsiki,takie mam skojarzenie. Nie jem tego nawet w domu a co dopiero gosciom podawać. Co innego prawdziwy biały makaron ryzowy-piekny jest.

Hehehe, dziwne masz skojarzenia :D
gość gość 02.01.14, 22:01 cytuj link zgłoś

   
(7 - 1)
88%
gość
Nie. Większość naszych znajomych nie lubi sałatek upaćkanych majonezem, my też nie, wolę na dany posiłek zrobić coś ze świeżych warzyw plus dodatki i lekkim sosem (winegret, jogurtowy). A już rzeczy typu majonez, konserwa I, przyprawa z glutaminianem, konserwa II, konserwa III wstępu na mój stół nie mają.

Ja do tej salatki nie daje majonezu a jogurt naturalny.Sa rozne przepisy na te salatki z makaronek z zupek, nie tylko jedna ;)
gość gość 02.01.14, 22:02 cytuj link zgłoś

   
(0 - 0)
0%
vanilla2014
k2
nie,ten makaron wygląda jak owsiki,takie mam skojarzenie. Nie jem tego nawet w domu a co dopiero gosciom podawać. Co innego prawdziwy biały makaron ryzowy-piekny jest.
Hehehe, dziwne masz skojarzenia :D
zobacz na makaron ryzowy,poczujesz roznice...ale to trzeba umiec przyrządzić.
gość k2 02.01.14, 22:03 cytuj link zgłoś

   
(0 - 0)
0%
k2
vanilla2014
k2
nie,ten makaron wygląda jak owsiki,takie mam skojarzenie. Nie jem tego nawet w domu a co dopiero gosciom podawać. Co innego prawdziwy biały makaron ryzowy-piekny jest.
Hehehe, dziwne masz skojarzenia :D
zobacz na makaron ryzowy,poczujesz roznice...ale to trzeba umiec przyrządzić.

Masz jakis ciekawy przepis na salatke z makaronem ryzowym? :)
gość gość 02.01.14, 22:07 cytuj link zgłoś

   
(0 - 0)
0%
Nie podałabym, ale nie dlatego że jest karygodna tylko dlatego że jej nie robię nigdy. Nie smakuje mi.
MultiMulti MultiMulti   02.01.14, 22:12 cytuj link zgłoś


 
Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki »