Liczba pytań: 726425

Liczba odpowiedzi: 6882607

(2 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: gość [15.12.2013]

Jak zrobić dobrze wołowinę, by nie była gumowata?

Jak w temacie :)

chcę zrobić chińczyka z wołowiną, czy wystarczy rozbić mięsko, podsmażyć, a później długo dusić, czy może jeszcze coś innego trzeba zrobić?

Najlepsza odpowiedź
   
(6 - 0)
100%
nie sól przed smażeniem, dopiero jak będzie już gotowa, no i żeby była mięciutka to na ogół troszke ją trzeba podusić
gość  gość 15.12.2013 cytuj zgłoś


Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Pozostałe odpowiedzi
   
(6 - 0)
100%
nie sól przed smażeniem, dopiero jak będzie już gotowa, no i żeby była mięciutka to na ogół troszke ją trzeba podusić nie sól przed smażeniem, dopiero jak będzie już gotowa, no i żeby była mięciutka to na ogół troszke ją trzeba podusić
gość gość 15.12.13, 14:10 cytuj link zgłoś

   
(6 - 0)
100%
gość
nie sól przed smażeniem, dopiero jak będzie już gotowa, no i żeby była mięciutka to na ogół troszke ją trzeba podusić
cholera posoliłam :/
gość gość 15.12.13, 14:14 cytuj link zgłoś


 
Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki »