Liczba pytań: 587202

Liczba odpowiedzi: 5916761

(6 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: gość [02.05.2010]

Krem budyniowy

Drogie mamy pomórzcie! zrobiłam za rzadki krem budyniowy, czy mogę go jakoś uratować czy nadaję się już tylko do kosza? Pomocy!

Najlepsza odpowiedź
   
(6 - 3)
67%
bozeeee co za błędy:////
gość  gość 02.05.2010 cytuj zgłoś


Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Pozostałe odpowiedzi
   
(6 - 3)
67%
bozeeee co za błędy://// bozeeee co za błędy:////
gość gość 02.05.10, 21:40 cytuj link zgłoś

   
(0 - 0)
0%
juz polaczylas z maslem? jesli tak to tylko kosz jesli nie to rozrob troche maki ziemniaczanej z mlekiem i polacz z budyniem oczywiscie podgrzewaj moze cos wyjdzie
gość gość 02.05.10, 21:40 cytuj link zgłoś

   
(0 - 2)
0%
gość
bozeeee co za błędy:////
oj wez sie opanuj kto na to zwraca uwage ja nie zwrocilam!!!!
gość gość 02.05.10, 21:41 cytuj link zgłoś

   
(1 - 0)
100%
Patka-30
ja bym dodala zelatyny,zetnie sie troche...
zelatyna nie nadaje sie do takiego kremu
gość gość 02.05.10, 21:42 cytuj link zgłoś

   
(0 - 0)
0%
gość
Patka-30
ja bym dodala zelatyny,zetnie sie troche...
zelatyna nie nadaje sie do takiego kremu


się nadaje, się nadaje... ale na etapie gorącego kremu... do zimnego albo chłodnego już nie bardzo...
gość gość 02.05.10, 21:44 cytuj link zgłoś

   
(0 - 2)
0%
gość
gość
bozeeee co za błędy:////
oj wez sie opanuj kto na to zwraca uwage ja nie zwrocilam!!!!

jeden błąd
gość gość 02.05.10, 21:44 cytuj link zgłoś


 
Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki »