Liczba pytań: 598826

Liczba odpowiedzi: 6027078

Kategoria: Dowolny temat
(7 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: gość [20.01.2012]

Ciasteczka z ciasta francuskiego.

Lubię ciasteczka z ciasta francuskiego z Biedronki takie na pikantnie. Robię ze szpinakiem i serem feta oraz z czerwoną cenulą duszoną w occie balsamicznym z serem feta. Z czym jeszcez można je zrobic?

Najlepsza odpowiedź
   
(1 - 0)
100%
z cukinia, z parowkami, z sosem pomidorowym, z grzybami itp.
gość  gość 20.01.2012 cytuj zgłoś


Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Pozostałe odpowiedzi
   
(1 - 0)
100%
Ja robilam z przemielonymi grzybkami i cebula , dobre tez sa na slodko z budyniem i dzemem lub swiezymi owocami.
gość gość 20.01.12, 15:40 cytuj link zgłoś

   
(1 - 1)
50%
antykwak
a na słodko?? Myślałam żeby zrobić z konfiturą albo dżemem jagodowym ale nie wiem czy to wypali



wypali tylko najpierw upiecz sobie ciasto a pozniej nakladaj (tak mi sie wydaje) zeby nie wyplynelo.
gość gość 20.01.12, 15:27 cytuj link zgłoś

   
(1 - 0)
100%
gość
antykwak
a na słodko?? Myślałam żeby zrobić z konfiturą albo dżemem jagodowym ale nie wiem czy to wypali
no pewnie ze tak:) pyszne sa na slodko nawet z nutella


Ja właśnie na słodko nie lubię. Wolę pikantne.
gość gość 20.01.12, 15:26 cytuj link zgłoś

   
(1 - 0)
100%
ja robię z kawałkiem szynki, pesto i serem kozim
gość Mila 20.01.12, 15:26 cytuj link zgłoś

   
(1 - 0)
100%
antykwak
a na słodko?? Myślałam żeby zrobić z konfiturą albo dżemem jagodowym ale nie wiem czy to wypali

no pewnie ze tak:) pyszne sa na slodko nawet z nutella
gość gość 20.01.12, 15:24 cytuj link zgłoś

   
(1 - 0)
100%
a na słodko?? Myślałam żeby zrobić z konfiturą albo dżemem jagodowym ale nie wiem czy to wypali
antykwak antykwak   20.01.12, 15:23 cytuj link zgłoś

   
(1 - 0)
100%
z cukinia, z parowkami, z sosem pomidorowym, z grzybami itp. z cukinia, z parowkami, z sosem pomidorowym, z grzybami itp.
gość gość 20.01.12, 15:18 cytuj link zgłoś


 
Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki »