Liczba pytań: 586997

Liczba odpowiedzi: 5908880

Kategoria: Czas wolny
(5 odpowiedzi)
majunia
Pytanie zadaje: majunia   [03.11.2011]

Zupa gulaszowa.

Nigdy nie robiłam gulaszowej macie jakiś fajny przepis na tą zupę?

Najlepsza odpowiedź
   
(4 - 0)
100%
gość
tajemnica zupy gulaszowej jest smazona sproszkowana papryka slodka i odrobina ostrej na smalcu -u nas od pokolen sie tak robi i co sie zdziwilam geslerowa tez ma taka metode. to samo sie tyczy gulaszu
i zadnej roznicy nie widac a ze tak powiem jest niesmaczna, wole normalnie dosypac papryki niz ja smazyc
gość  gość 03.11.2011 cytuj zgłoś


Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Pozostałe odpowiedzi
   
(4 - 0)
100%
Jak dla mnie to takie bardzie rozwodniony gulasz.
gość gość 03.11.11, 12:14 cytuj link zgłoś

   
(4 - 0)
100%
smażę mięso - wrzucam do gotującej się wody, podsmażam cebulę, dodaję paprykę w proszku słodką i ostrą - dodaję do zupy
do tego włoszczyzna, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, kostka rosołowa, czasem papryka czerwona w słupkach
na koniec daję troszkę zatrzepki - woda z mąką ( ale to tylko jak trzeba )
gość gość 03.11.11, 12:14 cytuj link zgłoś

   
(4 - 0)
100%
zupe gulaszowa to tylo z wolowiny ,wieprzowna odpada co prawda w gulaszu sie sprawdza ale w zupie juz nie.
gość gość 03.11.11, 12:15 cytuj link zgłoś

   
(4 - 0)
100%
tajemnica zupy gulaszowej jest smazona sproszkowana papryka slodka i odrobina ostrej na smalcu -u nas od pokolen sie tak robi i co sie zdziwilam geslerowa tez ma taka metode. to samo sie tyczy gulaszu
gość gość 03.11.11, 12:17 cytuj link zgłoś

   
(4 - 0)
100%
gość
tajemnica zupy gulaszowej jest smazona sproszkowana papryka slodka i odrobina ostrej na smalcu -u nas od pokolen sie tak robi i co sie zdziwilam geslerowa tez ma taka metode. to samo sie tyczy gulaszu
i zadnej roznicy nie widac a ze tak powiem jest niesmaczna, wole normalnie dosypac papryki niz ja smazyc [autor="gość"] tajemnica zupy gulaszowej jest smazona sproszkowana papryka slodka i odrobina ostrej na smalcu -u nas od pokolen sie tak robi i co sie zdziwilam geslerowa tez ma taka metode. to samo sie tyczy gulaszu [/autor] i zadnej roznicy nie widac a ze tak powiem jest niesmaczna, wole normalnie dosypac papryki niz ja smazyc
gość gość 03.11.11, 12:41 cytuj link zgłoś


 
Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki »