Liczba pytań: 587222

Liczba odpowiedzi: 5911385

Kategoria: Zrób to sama
(5 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: gość [05.05.2011]

Jak skarmelizować cukier

Prosze o porade

Najlepsza odpowiedź
   
(2 - 0)
100%
gość
a właśnie że z maslem, podgrzewasz ciągle mieszają ok. 15min, drewnianą łyżką, ja tak zawsze robie

pomyślimy maslo się spali. Wystarczy troche wody i cukru do garnuszka (ja dodaje jeszcze barwniki, żeby było kolorowo) I gotowe , kto będzie się cackać z ''masełkiem'' życze powodzenia!
gość  gość 02.01.2013 cytuj zgłoś


Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
Pozostałe odpowiedzi
   
(0 - 0)
0%
nie orientuje sie do konca ale chyba musisz go stopic z maslem.. pozniej zastygnie
gość gość 05.05.11, 18:46 cytuj link zgłoś

   
(0 - 1)
0%
gość
nie orientuje sie do konca ale chyba musisz go stopic z maslem.. pozniej zastygnie
na pewno nie z masłem....sam cukier rozpuszczasz z odrobiną wody w rondelku,na mały m ogniu
gość gość 05.05.11, 18:48 cytuj link zgłoś

   
(1 - 0)
100%
a właśnie że z maslem, podgrzewasz ciągle mieszają ok. 15min, drewnianą łyżką, ja tak zawsze robie
gość gość 05.05.11, 18:53 cytuj link zgłoś

   
(2 - 0)
100%
gość
a właśnie że z maslem, podgrzewasz ciągle mieszają ok. 15min, drewnianą łyżką, ja tak zawsze robie

pomyślimy maslo się spali. Wystarczy troche wody i cukru do garnuszka (ja dodaje jeszcze barwniki, żeby było kolorowo) I gotowe , kto będzie się cackać z ''masełkiem'' życze powodzenia! [autor="gość"] a właśnie że z maslem, podgrzewasz ciągle mieszają ok. 15min, drewnianą łyżką, ja tak zawsze robie [/autor]
pomyślimy maslo się spali. Wystarczy troche wody i cukru do garnuszka (ja dodaje jeszcze barwniki, żeby było kolorowo) I gotowe , kto będzie się cackać z ''masełkiem'' życze powodzenia!
gość gość 02.01.13, 16:41 cytuj link zgłoś

   
(0 - 0)
0%
Z odrobiną wody wystarczy
gość Ja :) 28.02.14, 14:43 cytuj link zgłoś


 
Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki »